MOB'S (GRILL - PIZZA - RIBS)

MOB'S (GRILL - PIZZA - RIBS) MOB'S (Grill - Pizza - Ribs)

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 31 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij MOB'S (Grill - Pizza - Ribs). Meer weten? Ontdek meer

6 mrt 2022 om 16:10 Tres bon et restaurant serieux
4 mrt 2022 om 22:06 snelle levering .lekker eten en tot snel - :)
4 mrt 2022 om 18:47 Vriendelijke bezorger en snel bezorgd. Het eten was zeer goed. Verse groentjes en goed gekruid vlees. Ze geven ruime porties. De saus precies zoals gevraagd. Volgende keer zal ik zeker nog eens bestellen.
27 feb 2022 om 21:43 Snel geleverd, goed eten. Zeker aan te rade
26 feb 2022 om 22:18 A recommander…. Parfait très bon. Et chaud merci ! Monsieur très gentil
23 jan 2022 om 18:25 Hebben mijn bestelling nooit gebracht! Na het bellen zeiden ze mij dit te annuleren zodat ik mijn geld terug kreeg, dit is nooit gebeurt Geen aanrader
22 jan 2022 om 22:25 Excellent et frais!
4 jan 2022 om 0:50 Très bonnes brochettes et belles salades! Livraison au top!
13 dec 2021 om 11:45 1h20 d'attente pour 2pizzas trop salees et trop cuites.. Plus jamais
12 dec 2021 om 1:53 Je commande à 23h38 et on me réveille en toquant à ma porte à 1h20 pour me livrer!!!J’habite à 5 min!!!Pour une portion de frite et des ailes Vous devriez avoir honte! J ai refusé ma commande malgres que j’ai payé. Aucun professionnalisme plus jamais
28 nov 2021 om 21:44 Snel & lekker gegeten porties ruim voldoende en vriendelijk personeel (zowel telefonisch & bij levering) Danku Moby!
22 nov 2021 om 14:56 pizza Fungi commandée; pizza quatre fromages + ananas livrée après 75mn d'attente !